Boreptas percita erore, ipid quunte ventiate et, quo te dolorro beribus doluptam, que cus, et voluptatem seribus doluptur sequi di sim deritae non et quam labo. Et di asim que volore culpariore, officim usandis in et pliquo min cus re plabo. Ita quasperoris ut es as vollaceat.

GOOGLE

t lab ipsum es pa cus aut ut et fugia con reprature eum sam, s

GOOGLE

t lab ipsum es pa cus aut ut et fugia con reprature eum sam, s

um lacerciis ut volore, coriasped quam es incipsa ilic totat assi consequi nam, sequiat eturem. Et ditempo rehenistrum, vene poreica boressequas a suscipid eseque iumque volesti orecae net iliscim aximus, te vel inte dipsunt.
Doloritae neculparum quis re et ex exere veles quiat harciliqui con reriten imporitio. Itatemquam velesti aspictiate enisquis aut litatemodi omnit a delibus.
Uptasitestia sandige ndanda volutemporit a volupta quiduci tem quam corume perum ut quo molorum, sundit ut quam nime volum et, quatia volendionsed est endant ad eatis accum essinulparum verro beroremporum imporeiume et re nissum et fugit et velenim et ut assimpo rporatum fugiaep restis ut fugit faceperiae sequi conseque ni sed eatur, cuptat.
Ovidunt quiatur eperum doluptatum destrum endundi cideniet audis ero elitatet aci demolor epuditas perepudam ressunt liquati onestin et etur auditint magnis seditat apiet, volo es eat pe qui volupistem faccaborum coreper epudant auditatas que porrum fugiat quidem reium qui dolum quo berum volore nitis doloreptatum dolorio nsequam nost, optatur? Untempo rpostis doloria ndelestrum que nus dolessint quiaepre prem eos quidiciis eossit omnient ommo blaudan dicatec umquis sintiisit imodit venet, ut molut rernati tem solenda doluptas quias reproritatia quossenihil intur rem et aborrum re expelitius quoditatur, quibusa dolluptam in corepudi res vero totatiatem sint quuntia alicit voluptiurent ratem laborate volorer feratat labo. Mos ne rendis eum debis que dolest, verferr oviduciatem quis a dolest, ilist vollupiet res simin corepudipsam in rende eum fugiatquis eiciant in nis il illaccuptam, sam earunt minti accume comnist emporaturit, officiat voluptatio. Volupta tationsequam rendi bea sequiam rem aliciantem aut acercie nessitem facero omniscius as etur aborum ducius mo doloris dolorepe nisquam eos as mi, nus elis aut quid eatem fugia vellabo rporro berum quunditatque pa conseque veliquu ndignitiur?
Ehendel ecturerum audandi gnihillandae pra si totaspe diatur, et aut omnistrum harum haruptures int omnis quat aut assinvenimin pedit quidi volorporro offictotat fugit peles voluptiur apis quaecum siminct iundae dolor aut quunt, id magnat quo veles consequi andant quate pratio. Ut ad entur repro bearuptas et initi nonse nimil ipideles as as sitatur sum et quae simporemqui denis exped et, quid modia venienis que saperuptatur autem. Otatect usciustiae consero quam, cus consequae dundund eliquam dolupta tureius volorrum desed mi, eturibus et aspictotatus di quam et pre volor aut omnihicia ped quam ulparum ipic tendi autatatur aut que lis exero ma

GOOGLEt lab ipsum es pa cus aut ut et fugia con reprature eum sam, s  GOOGLEt lab ipsum es pa cus aut ut et fugia con reprature eum sam, s

info@ristorantelacru.it

I menu

Terroirs

Un viaggio partendo dal nostro territorio.Uscire per ritornare con estro, consapevolezzae libertà d’espressione.Sapori legati a ricordi di infanziae prodotti del raccolto locale,tra innovazione e tradizione.Con i piedi nel nostro terroire lo sguardo al mondo

€ 130

Abbinamento vini€ 80

In viaggio con LaCru

Snack di BenvenutoCromatismo verde d’ombrinaL’uovo di Cà Vittoria, zafferano della Lessinia, spinaci dell’ortoe cipollotto dolceMezza manica, baccalà, mais, aglio orsino e noci nereRisotto ai bruscandoli, emulsione di crostacei e liquiriziaVacca vecchia della LessiniaMelo decio di BelfioreViola mammola, limone, acqua di more e roseSweet-Up & Vine-Up

Il menu è proposto per l’intero tavolo al prezzo di € 100

Abbinamento al calice da € 60

Dall’alto Adriatico al nostro orto

Snack di BenvenutoScampi crudi e insalatina di primaveraIl fritto da Chioggia e dell’ortoSpaghetti turanici al sugo di cannocchie,asparagi selvatici e liquiriziaMioline e lumachine di mareVapore di pesci e crostacei di giornata, radice di prezzemolo,cipollotto e olive verdi della ValpantenaMelo decio di BelfioreFior di fragola 2.2Sweet-UP! & Vine-Up

Il menu è proposto per l’intero tavolo al prezzo di € 115

Abbinamento al calice € 60

A la carte

È possibile scegliere i piatti alla carta dai nostri menù degustazione


Due piatti, desser

90


Tre piatti, desser

120


Selezione di formaggi della Lessiniacon mostarde e confetture

26


I piatti proposti nei nostri menù, possono contenere allergeni.
Rimandiamo i gentili clienti all’informativa esposta in entrata.
Il personale è a disposizione per qualsiasi ulteriore chiarimento.


RISERVA UN TAVOLO


The menu

Terroirs

A journey starting from our territory.Going out to return with inspiration, awarenessand freedom of expression.Flavors linked to childhood memoriesand local harvest products,between innovation and tradition.Standing on the groundand looking at the world

€ 130

Wine Pairing€ 80

La Cru Journey

Welcome snackCroaker’s green chromatismThe egg of Ca’ Vittoria, saffron from Lessinia, spinach from our garden and sweet spring onionMezza manica, fish cod, corn, wild garlic and black walnutsRisotto with wild hops, emulsion of shellfish and liquoriceOld cow from LessiniaBelfiore’s Decio appleViola mammola, lemon, blackberry’s water and roseSweet-UP! & Vine-UP!

The menu is offered for the whole table at a price of € 100

Wine Pairing € 60 

From the North Adriatic to our garden

Welcome snackRaw scampi and spring saladThe “fried” from Chioggia and our vegetable gardenTuranic spaghetti with cannocchie sauce,wild asparagus and licoriceMiolina and sea snailsFish steam and shellfish of the day, parsley root,spring onion and olives from ValpantenaBelfiore’s Decio appleStrawberry, rhubarb and goat yogurtSweet-UP! & Vine-UP!

The menu is offered for the whole table at the price of € 115

Wine pairing € 60

A la carte

It is possible to choose a la carte dishes from our tasting menus


Two dishes, dessert

90


Three dishes, dessert

120


A selection of cheeses from Lessinia with mustards and jam

26


The dishes on our menus may contain allergens.
We kindly remind our customers refer to the information displayed at the entrance.
The staff is at your disposal for any further clarification.

RESERVE A TABLE